.

Főoldal Történet KarakterekKritikákVideókFolytatás?

2015. november 20., péntek

Főszereplőkről

Egressy Anna: 1989 Június 25-én született Székesfehérváron. Imád olvasni, leginkább romantikus köteteket, köztük a nagy kedvencétől Danielle Steeltől. Nagyon szereti a kutyákat. Egyik nagy álma, hogy egyszer lesz egy saját Jack Russere. Kapcsolatait társkeresőn sikerült csak összehoznia, de egyik sem tartott tovább pár hónapnál. Kedvenc étele a lecsó.





Pálfi Zsolt: 1987 szeptember 23-án született Budapesten. Szeret rajzolni, és kedvenc édessége a vanília. Imádja a régi idők slágereit, és megszállott filmgyűjtő. Nincsen nő ideálja. A külsőség nem nagyon foglalkoztatja, de a dohányzó lányokat ki nem állhatja. Sosem próbálta ki a cigarettázást, és az alkoholt sem fogyasztja ha nem muszáj. A szerelmet nem keresi, mert hisz abban, hogy mindenkinek meg van előre írva a Sorsa, és ha az élet úgy kívánja, az útjába sodorja majd az élete szerelmét.




Pálfi Levente: Zsolt idősebb testvére. 1984. december 15-én született. Budapesten. Szívelégtelensége miatt a kórház lett a második otthona, és lemondott arról, hogy valaha is meggyógyulhat. Erősnek, és élettel telinek mutatja magát, a testvére előtt mert nem akar fájdalmat okozni neki. Barátai elfordultak tőle a betegsége miatt, ezért kapcsolata még szorosabbá vált az öccsével.
Megfogadta, ha meggyógyul, az embereken fog segíteni. Minden vágya, hogy egy napon ápolóként dolgozhasson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése